donderdag, 24 januari 2019, 12:59 uur

Bestellingen via internet: Snel en zonder telefoon
Ook een eigen pagina met uw bedrijfsgegevens en assortiment op het net? Het kan. Goedkoop en zonder omslachtige rompslomp met ontwerpers of it-specialisten. Stokbroodje.nl biedt u nu de mogelijkheid. Het ontwerp en de technische bouw is al verzorgd, u hoeft zich alleen aan te sluiten voor uw eigen Bestelpagina.

Geen faxformulier nodig
De bestellingen van uw Bestelpagina op internet worden omgezet in een faxbericht dat verstuurd wordt naar het faxnummer van uw bedrijf. U hoeft geen faxformulier meer te maken en telkens aan te passen. Het enige dat u nodig heeft is een fax op de zaak.

Wel of geen bezorging
Als uw bedrijf bezorgt kunt u dit aangeven. Uw klant vult het bezorgadres in, dat ook op de fax komt te staan. Door middel van een aparte link kunt u uw bezorggebied te omschrijven. Zo kunnen uw klanten zien of u ook op hun adres bezorgt.

Infovensters
De infovensters zijn te gebruiken om klanten meer te vertellen over een broodje, drankje, of ander produkt. Hierin kunt u bijvoorbeeld een Speciaal Broodje omschrijven, of meer informatie kwijt over de bereiding van uw broodjes.

Automatische kostenberekening
Bij het samenstellen van een bestelling wordt meteen een berekening gemaakt van de kosten van de bestelling. Uw klanten zien wat hun bestelling kost, inclusief eventuele korting of bezorging. Deze berekening staat ook op uw uiteindelijke bestelfax.

De Bestelpagina
Op de Bestelpagina kunnen uw klanten een broodje kiezen uit vier categorieën, verdeeld over vier zogenaamde kiesmodules. Bij oplevering van uw Bestelpagina kunt u ervoor kiezen al uw broodjes door stokbroodje.nl alvast in de modules te laten zetten. Natuurlijk kunt u altijd de indeling veranderen, als u niet tevreden bent of u uw assortiment wijzigt. Behalve uw assortiment en de naam- en adresgegevens van uw zaak, worden ook de openingstijden vermeld.

Wijzigingspagina's
Bij oplevering van uw Bestelpagina krijgt u een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarmee logt u in op uw Wijzigpagina, waar uw bedrijfsgegevens, assortiment en prijzen staan. Omdat deze pagina's zijn beveiligd met een wachtwoord zijn ze alleen door u te bezoeken. De wijzigingspagina's zijn er op ingericht om de gegevens, de prijzen en het assortiment te controleren en veranderen. Dit onderhoud doet u dus zelf, zonder tussenkomst van een drukker of internet-technicus. Als u een beetje gewend bent aan surfen op het net en het versturen van e-mails, spreekt het voor zich.

Stuur een proefbestelling naar uw eigen faxnummer

Abonnement
uw bedrijfsgegevens en assortiment op het net
bestellen zonder faxformulier
automatisch kostenoverzicht van de bestelling
flexibel en direkt aan te passen prijslijst
vermelding van uw bezorggebied
TARIEVEN AANVRAGEN >
PROEFBESTELLING>
© Stokbroodje.nl | Gebruikersvoorwaarden | Privacy verklaring